Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

Occasions

Er is zeer veel vragen naar occasion brommobielen van alle leeftijden. Echter is het aanbod heel beperkt. De meeste dealers van Ligier Group bieden gebruikte brommobielen te koop aan. Vanwege het sterk wisselend aanbod hebben wij ervoor gekozen om de gebruikte brommobielen niet op deze website te vermelden. Wij adviseren om hiervoor contact op te nemen met de dichtstbijzijnde dealer. Onderstaand treft u een link naar het dealeroverzicht.

Speciaal actie model, Microcar Dué White

al vanaf € 9.995

Omdat er momenteel een groot te kort is aan jong gebruikte brommobielen, hebben wij nu een speciale actie model, de Microcar Due White. U rijdt nu al een nieuwe brommobiel voor EUR 9.995,-. Het voordeel hiervan is dat u in een volledig nieuwe brommobiel rijdt met 2 jaar fabrieksgarantie. U kunt dan geheel zorgeloos van uw vrijheid genieten.

Blanc Glacier

White

Vanaf € 9.995

lease deze brommobiel voor € 299

Leasen

Ook is het mogelijk om met deze Microcar Dué te rijden voor € 299,- per maand. U kiest dan voor private lease, na de aanbetaling van € 1.895,- voldaan te hebben, kunt u direct wegrijden in uw nieuwe Microcar Dué. U betaalt een vast maandbedrag en hoeft alleen nog te tanken.

Onderstaand treft u meer informatie over private lease:

/