Microcar M.Go

vanaf € 10.990

Nieuw interieur M.Go, een ongeëvenaarde beleving

De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal.
Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling.
Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen zit u comfortabel en geniet u ten volle.

De Microcar M.Go kun je omschrijven als een comfortabele wagen die kan uitgerust worden met een DCI motor van hoogwaardige kwaliteit. De Microcar M.Go is verkrijgbaar in verschillende versies waardoor er voor ieder wel een geschikt model is. Van klassiek tot stoer: deze wagen is verkrijgbaar in diverse opties.

Download brochure

Special editions

(Zolang de voorraad strekt)

MGO4-premium-sun

Premium Sun

vanaf € 14.690

lease deze brommobiel voor €349

MGO4-Premium-Multimedia

Premium Multimedia

vanaf € 12.990

MGO4-outdoor

Outdoor

vanaf € 15.090

lease deze brommobiel voor €355

mgo4-koffer-background

Ruimtelijk inzicht

Dankzij de diepere koffer beschikt u over een omvangrijk volume. De M.Go is bovendien voorzien van de hoogste opening van de achterklep op de markt. M.Go is de ideale inspiratie voor uw ideeën.

Doordacht

De stoelhoezen eenvoudig afritsen en wassen.
Handig in onderhoud en gebruik, maakt het leven nog aangenamer!

Alle M.Go uitvoeringen

MGO4-initial

Initial

vanaf € 10.990

MGO4-dynamic

Dynamic

vanaf € 11.890

lease deze brommobiel voor €299

MGO4-premium

Premium

vanaf € 14.090

MGO4-cargo

Cargo

vanaf € 12.090

MGO4-highland-x

Highland X

vanaf € 15.090

lease deze brommobiel voor €355

Opties

Kleuren

kleur-ijswit
Ijswit
kleur-metaal-wit
Metaal wit
kleur-mineral-grijs
Mineral grijs
kleur-graphite-grijs
Graphite grijs
kleur-toledo-rood
Toledo rood
kleur-brons
Brons
kleur-acores-blauw
Acores blauw
kleur-nacht-blauw
Nacht blauw

Lombardini DCI

Revolution smartdrive technologie

Motor met electronische directe injectie, verzekert een onverstoorbaar comfort. Stiller, zachter en minder vibraties omschrijven hem het best.
(in optie)

mgo4-dci-motor
mgo4-koplamp

Vernieuwend design

Met de nieuwe zwarte lichten, omlijst met chroom en de honinggraat grill verwerkt in de motorkap, oogt de M.Go nog aantrekkelijker en op en top hedendaags.

Kenmerken

Wat alle versies gemeen hebben is dat de auto’s beschikken over een stuur wat regelbaar is in diverse hoogten, waardoor deze wagen voor iedereen geschikt is. Bovendien hebben de wagens getinte ramen. Microcar hecht veel waarde aan een fijn en veilig rijcomfort. Daarom kun je de buitenspiegels van binnen regelen en zijn de wagens voorzien van grote remschijven met rode remklauwen.

DCI motor en easy parking

De wagens zijn voorzien van een easy park. Dit wil zeggen dat de wagen bij het loslaten van de rem - net zoals een normale wagen met een automatische versnellingsbak - langzaam en comfortabel vooruit en achteruit kan rijden zonder gas te geven. Bovendien beschikken de wagens over DCI motoren. Dit is een erg krachtige en stille motor voor een optimaal rijcomfort.

Versies

De Microcar M.Go is verkrijgbaar in zeven verschillende versies. De Premium Sun is een klassieke wagen waar standaard airco in zit. De Initial is ook een klassiek model, maar beschikt niet standaard over airco en is alleen verkrijgbaar in het ijswit. De Dynamic is daarentegen wel verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, evenals de Premium. De Highland X, Cargo en Outdoor behoren tot de wat stoerdere modellen. Deze wagens hebben diverse zwarte lijsten die zijn bevestigd op de bumpers, schermen en portieren.

Microcar M.Go kopen of leasen?

Wij hebben een groot dealernetwerk door heel Nederland, waar je terechtkunt voor het kopen of het leasen van een Microcar M.Go. Wil je zelf ervaren hoe deze wagen rijdt? Dan raden we je aan om een bezoekje te brengen aan één van de dealers bij jou in de buurt.

Specificaties

Wil je weten wat je allemaal kunt verwachten van de Microcar M.Go? Let erop dat het mogelijk is om de wagen naar jouw wensen samen te stellen. Wil meer weten over alle opties? Neem dan contact met ons op en we staan je graag te woord om je advies op maat te geven.

Meer weten over de Microcar M.Go?