Microcar M.Go

vanaf € 10.990

Maximale ruimte en een hoge instap.

De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal.
Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling.
Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen zit u comfortabel en geniet u ten volle.

In de Microcar M.Go krijgt u heel veel hoofd- en been ruimte. Hiermee stapt u makkelijk in en uit. De hoge zit zorgt ook voor een goed zicht rondom.
De Microcar M.Go heeft de grootste laadruimte in zijn klasse met een zeer lage laadvloer zonder tildrempel. Uw boodschappen, rollator of zelfs rolstoel gaan makkelijk mee.
Met de vernieuwingen in het interieur is ook de ruimte toegenomen. Hierdoor kunnen ook lange mensen heel goed zitten in de Microcar M.Go.
Voor maximaal rijcomfort kunt u de stille DCI motor bestellen, de beste motor die voor brommobielen beschikbaar is.

Download brochure
mgo4-koffer-background

Ruimte

Dankzij de verlengde laadvloer beschikt u over nog meer ruimte. De achterklep gaat heel hoog open, door de lage laadvloer kunt u alle spullen eenvoudig inladen.

Doordacht

De stoelhoezen eenvoudig afritsen en wassen.
Handig in onderhoud en gebruik, maakt het leven nog aangenamer!

Alle M.Go uitvoeringen

MGO4-initial

Initial

vanaf € 10.990

MGO4-dynamic

Dynamic

vanaf € 11.890

lease deze brommobiel voor €299

MGO4-highland-x

Highland X

vanaf € 14.190

lease deze brommobiel voor €355

Opties

Kleuren

kleur-ijswit
Ijswit
kleur-metaal-wit
Metaal wit
kleur-mineral-grijs
Mineral grijs
kleur-graphite-grijs
Graphite grijs
kleur-toledo-rood
Toledo rood
kleur-brons
Brons
kleur-acores-blauw
Acores blauw
kleur-nacht-blauw
Nacht blauw

Lombardini DCI

Revolution smartdrive technologie

Motor met electronische directe injectie, verzekert een onverstoorbaar comfort. Stiller, zachter en minder vibraties omschrijven hem het best.
(in optie)

mgo4-dci-motor
mgo4-koplamp

Vernieuwend design

Met de nieuwe zwarte lichten, omlijst met chroom en de honinggraat grill verwerkt in de motorkap, oogt de M.Go nog aantrekkelijker en op en top hedendaags.

Eigenschappen

Het belangrijkste kenmerk van de Microcar M.Go is de grote binnenruimte. De als optie leverbare airbag zorgt voor extra veiligheid. Het moderne remsysteem met schijfremmen rondom zorgt voor maximale veiligheid en een korte remweg. Parkeren wordt eenvoudig met de optionele achteruitrijcamera. De meeste modellen zijn daarnaast uitgerust met parkeersensoren achter, elektrische raambediening, privacy glas, centrale deurvergrendeling etc.

DCI motor, eenvoudig parkeren

Eenvoudig parkeren, dat wilt u toch ook? Dat is nu mogelijk dankzij de unieke DCI motor van Microcar. Met het loslaten van de rem kunt u eenvoudig en rustig manoeuvreren. Hierdoor wordt in- en uitparkeren heel eenvoudig. De unieke DCI motor is een krachtige en vooral stille motor waardoor u comfortabel rijdt.

Versies

De Microcar M.Go is verkrijgbaar in zeven verschillende versies. De Premium Sun is een klassieke wagen waar standaard airco in zit. De Initial is ook een klassiek model, maar beschikt niet standaard over airco en is alleen verkrijgbaar in het ijswit. De Dynamic is daarentegen wel verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, evenals de Premium. De Highland X, Cargo en Outdoor behoren tot de wat stoerdere modellen. Deze wagens hebben diverse zwarte lijsten die zijn bevestigd op de bumpers, schermen en portieren.

Microcar M.Go kopen of leasen?

Wij hebben een groot dealernetwerk door heel Nederland, waar je terechtkunt voor het kopen of het leasen van een Microcar M.Go. Wil je zelf ervaren hoe deze wagen rijdt? Dan raden we je aan om een bezoekje te brengen aan één van de dealers bij jou in de buurt.

Mogelijkheden

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van de Microcar M.Go? De diverse opties maken het mogelijk om deze brommobiel naar u wens samen te stellen. Wilt u een proefrit maken in deze brommobiel of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat.

Meer weten over de Microcar M.Go?