stuur Stuurbekrachtiging

airco Met airconditioning

motor Zuinige DCI motor

rijbewijs Zonder autorijbewijs

Microcar

Rijd snel en voordelig in een Ligier Brommobiel!

Ligier biedt verschillende modellen brommobielen. Het meest verkochte brommobiel model in Nederland is de Microcar M. Go. Deze mobiel verzekert u van maximale ruimte en een hoge instap. Zowel voor de bestuurder als passagier is de binnenruimte royaal. De superieure uitstraling heeft de M. Go te danken aan onder andere het dashboard met vele opbergvakken. De grote zittingen verzekeren u van goed zicht. Boodschappen, een rollator of rolstoel gaan gemakkelijk mee dankzij de verlengde laadvloer. U kunt al uw spullen eenvoudig inladen doordat de achterklep hoog opengaat en de laadvloer laag is. Ook prettig: de stoelhoezen kunt u gemakkelijk afritsen en wassen, dit is handig in onderhoud en gebruik. De Microcar M. Go is leverbaar in verschillende uitvoeringen.

Meer informatie

Microcar kopen

Wist u dat u ook zonder autorijbewijs al in een Microcar mag rijden? Dit is zelfs al mogelijk vanaf 16 jaar, zolang u in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. Als u hierover beschikt mag u in alle Microcar modellen rondrijden. Ideaal dus voor jongeren tussen de 16 en 18 jaar die gemakkelijk naar vrienden willen rijden of droog willen aankomen op de plek van bestemming op regenachtige dagen. Het is ook gemakkelijk om een brommobiel als tweede auto bij de deur te hebben. Het is een ideale oplossing voor wanneer u niet meteen een grote auto erbij wilt nemen. En uitermate handig als u kinderen tussen de 16 en 18 jaar hebt, ook zij kunnen dan zo nu en dan de brommobiel pakken.

Wordt uw rijbewijs niet meer verlengd of heeft u jarenlang autogereden, maar is het door omstandigheden niet meer mogelijk? Als u mobiel wilt blijven is een brommobiel een goede optie. Ruil uw rijbewijs op het gemeentehuis om voor een AM-rijbewijs en rijd verder in een Microcar.

Microcar kopen

Wilt u binnenkort ook rondrijden in de nieuwste Microcar? Dealers van Ligier Group kunt u terugvinden in de hele Benelux. Via de website vindt u gemakkelijk en snel een dealer bij u in de buurt. Bent u benieuwd naar de gemakken van een Microcar brommobiel? Plan een proefrit in bij een van de dealers.

Microcar M.Go Premium

De uitgebreide uitrusting omvat o.a. parkeersensoren, achterruitenwisser, extra getint glas, lichtmetalen velgen, radio/cd speler met 2 speakers en een luxe chrome pakket. Voor wie veel luxe wenst is deze brommobiel de beste keus. Het gevoel van luxe wordt versterkt door de standaard DCI motor. Dit is de fijnste, stilste motor die voor een brommobiel beschikbaar is. Zo wordt brommobiel rijden wel heel comfortabel. Er is ook een Premium Sun leverbaar met standaard airconditioning voor een aktie prijs. Als autorijden om gezondheidsredenen en andere redenen niet meer kan, dan is een Mircocar de oplossing. Met een brommobiel blijft u verantwoord mobiel.

Tot slot kan het rijden van een Microcar je meer mobiliteit geven ofwel ervoor zorgen dat jij je mobiliteit behoudt. Je hebt waarschijnlijk jarenlang al auto gereden en het kan zijn dat dit lastiger is geworden, veelal om gezondheidsredenen. Dan kan een brommobiel je veel uitkomsten bieden en een mooie manier zijn om toch nog mobiel te blijven en gemakkelijk in de buurt zelfstandig overal heen te rijden.

Over Ligier

In 1980 begonnen Felix en Jos als Ligier brommobielen dealers. Dit verliep zo goed dat ze na zes jaar besloten ook importeur te worden voor Ligier in België en Luxemburg. Ook in Nederland bleek er veel vraag te zijn naar de ecologisch verantwoorde brommobielen. In 1995 voegde daarom ook Nederland zich bij het handelsmerk. In 2014 kocht Ligier het merk Microcar over en werd daardoor importeur in de Benelux voor beide brommobielmerken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Microcar en andere modellen op onze website kun je altijd een brochure aanvragen of direct een afspraak maken voor een testrit. Tijdens de testrit mag je uiteraard al je vragen stellen. Vind in ons dealernetwerk snel een dealer van Microcar (en Ligier) bij jou in de buurt! Je kunt ook online contact met ons opnemen via het contactformulier.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/