stuur Stuurbekrachtiging

airco Met airconditioning

motor Zuinige DCI motor

rijbewijs Zonder autorijbewijs

Microcar kopen voor meer mobiliteit

Een Microcar kopen doet u bij ons van Ligier Group. Bijvoorbeeld de Microcar M. Go. Wist u dat dit de meest verkocht brommobiel van ons land is? Dat is echter niet zo gek. De brommobiel is immers zeer comfortabel en beschikt over een ruime achterbak.

Daarnaast kunt alles door de grote ramen goed zien. Hij is beschikbaar in verschillende modellen en kleuren. Hierdoor zit de juiste brommobiel voor u er ongetwijfeld bij.

Meer informatie

Microcar kopen bij Ligier Group | vele modellen en uitvoeringen

 • Ruim aanbod aan nieuwe brommobielen
 • Vele jaren ervaring in het vak
 • Gespecialiseerd in mobiliteit zonder autorijbewijs
 • Uitgebreid dealernetwerk in heel Nederland en de rest van de Benelux
 • U heeft ook de mogelijkheid om te leasen
 • Gratis proefrit bij één van de vele dealers

Bekijk ons aanbod aan Microcar brommobielen en kies de uitvoering en het model dat bij u past. Of vraag gerust een geheel vrijblijvende proefrit aan bij één van onze dealers.

Oplossing voor jong en oud

Een Microcar kopen is een goede keuze voor vele mensen. Voor jong en oud. Waaronder voor personen die niet meer over een volledig rijbewijs beschikken. Maar ook voor jongeren vanaf 16 jaar die nog te jong zijn om hun autorijbewijs te halen. De mobiliteit blijft immers.

Zolang u een AM-rijbewijs heeft mag u in deze brommobiel stappen. Meer heeft u niet nodig. Zodoende kunt u weer gaan en staan waar u wilt.

“Geniet van maximale ruimte en een hoge instap”

Geen autorijbewijs en geen wegenbelasting

Wanneer u ervoor kiest om een brommobiel te kopen, geniet u van vele voordelen. Waaronder omtrent de wegenbelasting en APK-keuring:

 • U heeft alleen het AM-rijbewijs nodig
 • U betaalt geen wegenbelasting
 • U hoeft de nieuwe brommobiel niet APK te laten keuren
 • Automatische transmissie
 • Doordat hij weinig brandstof verbruikt is de brommobiel zeer zuinig en milieubesparend
Brochure bekijken

Microcar M. Go

In ons aanbod vindt u de Microcar M. Go in verschillende kleuren en modellen. Deze brommobiel is stijlvol én praktisch. Hij heeft veel weg van een normale auto.

Zo is hij luxe afgewerkt en beschikt hij over mooie comfortabele stoelen. Daarnaast is het dashboard ook nog eens zeer overzichtelijk en functioneel. Bekijk het aanbod.

Al vanaf €10.990-, | of vanaf €299-, per maand

U kunt u al een Microcar kopen vanaf een prijs van €10.990. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor lease. Zodoende rijdt u al in een luxe 45 km auto voor een bedrag van €299-, per maand.

Indien u kiest voor lease hoeft u nergens meer aan te denken. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Maak eerst een proefrit

Als u eerst een proefrit wilt maken voordat u besluit een Microcar te kopen kunt u altijd contact opnemen met een dealer. Zodoende kunt u zelf de comfort van een brommobiel van dit merk ervaren. Vraag een proefrit aan via dit formulier.

“Vraag een proefrit aan en ervaar het zelf!”

Koop een Microcar bij ons of vraag een proefrit aan

Bekijk ons aanbod en kies de kleur en het model naar wens. Wanneer u eerst een proefrit wilt maken kunt u die gerust aanvragen bij een dealer. Zodoende kunt u eerst kennis maken met de 45 km auto’s die wij aanbieden. Waaronder van Microcar en Ligier.

Indien u vragen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/