Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

Lease je brommobiel

Alleen nog tanken!

Private lease nu je nieuwe brommobiel en kom nooit voor verrassingen te staan!
Dit zijn de voordelen van lease je brommobiel:

  • Onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk Verzekering (UNIEK!)
  • Uw leverende dealer blijft uw contactpersoon
  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!
  • Uw huidige brommobiel/auto kunt u inruilen.

Het leasen van een Ligier of Microcar

Naast het kopen van een Ligier of Microcar brommobiel is het financieren of private lease ervan een steeds vaker voorkende optie.

Heel vaak krijgen wij van onze klanten de vraag wat wij adviseren financieren of private lease. De voor u beste keuze is helemaal afhankelijk van uw eigen situatie. De specialisten bij onze dealers begeleiden en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Het financieren van het aanschafbedrag van uw Ligier of Microcar houdt in dat u het koopbedrag betaald in termijnen, deze termijnbedragen worden dan verhoogd met rente. U kan het volledige aankoop bedrag financieren, ook is het mogelijk om een gedeelte te financieren. Dat wil zeggen het bij te betalen bedrag of dat u gedeelte betaald en een gedeelte financiert. De financiering kunt u afsluiten voor een periode van 12 tot 72 maanden. De financieringspartner waarmee Ligier Group samenwerkt is Santander, dit is een vooraanstaande bank met ook veel kennis van brommobielen. Als u de keuze maakt voor financieren betekent dat u zelf de kosten moet betalen voor het verzekeren en het onderhoud. Als de financiering is afgelopen bent u de eigenaar van de auto.

Indien u de keuze maakt voor private lease betaalt een vast bedrag per maand. In dit maandbedrag zitten alle operationele kosten voor het gebruik van de brommobiel inbegrepen, dat wil zeggen rente, afschrijving, verzekering, onderhoud en reparaties en pechhulp. Naast de aanbetaling, betaalt u een vast maandbedrag gedurende de vooraf bepaalde looptijd. Als aanbetaling kunt u bijvoorbeeld ook de inruil van huidige auto of brommobiel gebruiken.
Het grote voordeel van private lease is dat u exact weet de kosten zijn voor het rijden in uw Ligier of Microcar. U komt dus niet voor onverwachte kosten of verrassingen te staan. Eigenlijk hoeft u alleen nog de kosten van het tanken te betalen. Aan het einde van de looptijd gaat de brommobiel weer terug naar de leasemaatschappij. U kunt dan zelf weer een nieuwe Ligier of Microcar uitzoeken, het bijkomende voordeel is dat u zo ook steeds in het nieuwste model rijdt. Omdat de operationele kosten zoals onderhoud ook in het maandbedrag zijn inbegrepen vragen wij u wel om een inschatting te maken van het jaar kilometrage dat u gaat rijden, op basis van deze gegevens wordt het maandtarief bepaald. Mocht u onverwacht meer of minder kilometers gaan rijden. Geen probleem, dan wordt het contract aangepast, dit gebeurd op basis van de op voorhand afgesproken meer kilometer prijs, dus ook hier geen verrassingen.

Private lease of financieren, beide diensten hebben voordelen en wat voor u de beste keuze is bepalen wij graag in een persoonlijk gesprek. De specialisten van Ligier en Microcar nodigen u graag uit om de voor u beste optie te bespreken.

/