Stuurbekrachtiging

Uniek bij de brommobielen!

Ligier is het enigste brommobiel merk waarop je stuurbekrachtiging in optie kan kiezen.
Stuurbekrachtiging is een geweldige innovatie. Deze technologie verbetert zowel uw veiligheid als uw comfort.

stuurbekrachtiging_logo

Uw comfort en veiligheid

Dankzij deze technische innovatie wordt parkeren een stuk makkelijker. Bij lage snelheden is de stuurbekrachtiging maximaal over de gehele stuuruitslag van het ene uiterste tot het andere uiterste. Draaien aan het stuur kost u 5x minder moeite. Waardoor u het stuur van de brommobiel in iedere situatie kan ronddraaien met 1 vinger.

Juist omdat de ondersteuning constant is over het hele stuurbereik, voelt de brommobiel heel natuurlijk aan en is het heel eenvoudig om het stuur terug rechtuit te zetten vanuit een volledig gedraaide positie.

Een uniek technologische innovatie

Alle ligier voertuigen uitgerust met een DCI motor kan de stuurbekrachtiging in optie genomen worden. De bekrachtiging is elektronisch geregeld en daardoor veel betrouwbaarder dan een hydraulisch systeem. Bovendien is het zuiniger omdat de elektronische bekrachtiging enkel actief is wanneer nodig. De dynamische afstelling waarbij de ondersteuning op hogere snelheid zo goed als uit staat, resulteert in veilige en verbeterde stabiliteit.

Direction_assistee_voiture_sans_permis_Ligier

Voor de meerprijs moet u het niet laten

Voor de aantrekkelijke meerprijs van slechts € 495,- geniet je van deze unieke fabrieksoptie. Nu in heel de Ligier Group dealernetwerk uit voorraad leverbaar op iedere Ligier met Lombardini DCI motor.

/