stuur Stuurbekrachtiging

airco Met airconditioning

motor Zuinige DCI motor

rijbewijs Zonder autorijbewijs

Onze diensten

Het engagement van onze merken

Alvorens onze voertuigen worden gecommercialiseerd, worden ze onderworpen aan een hele reeks testen die worden uitgevoerd door testpiloten van Ligier Group om de nieuwe innovaties te bevestigen.

Een speciaal systeem van gegevensverwerving aan boord van de testvoertuigen, registreert data van 27 verschillende punten en staat ons toe een constante verbetering van de bedrijfszekerheid en optimale afstelling te bekomen voor onze produkten. Met een wegtest van meer dan 50 000 km die wordt uitgevoerd in alle weersomstandigheden, gecombineerd met 4 500 km op de testbank (dit komt overeen met de complete levensloop van een voertuig oftewel 100 000 km), wordt er niets aan het toeval overgelaten en kunnen de geimplementeerde technologische verbeteringen worden toegespitst op de nieuwe modellen.

test

Sinds 2006 werd Automobiles Ligier de eerste constructeur van brommobielen met een performant garantiesysteem en een 24 uur op 24 depannagedienst.

Deze strategie bevestigt het sterk engagement van Ligier Group aangaande de kwalitatieve zekerheid van zijn produkten.
Mede door de opgedane ervaring op het hoogste niveau van de autosport alsook de verschillende ontwikkeling die de ingenieurs op die hoog-technologische voertuigen uitbrachten, kan Ligier Group de dag van vandaag een optimaal niveau van bedrijfszekerheid bereiken. De dienst na-verkoop van Ligier Group is verantwoorderlijk voor dit kwaliteitsengagement.

De 25 000 verschillende onderdelen die permanent beschikbaar zijn in het centrale magazijn van meer dan 4 500m2, samen met reactiviteit die op gelijke voet staat als de grootste constructeurs zorgt ervoor dat elke levering binnen 24 uur wordt afgeleverd in Frankrijk na ontvangst van een bestelling (48 uur voor andere Europese landen). Op die manier worden er weekelijks meer dan 5 000 onderdelen verzonden dooruit heel Europa.

Ligier Group maakt ook werk van de bescherming van onze planeet. Hiervoor is Ligier een samenwerking aangegaan met de motorproducent Lombardini om een ecologische en stille motor te ontwikkelen voor een maximaal comfort met een minimum aan trillingen: de DCI Tronic Common Rail met elektronische injectie.

dci-motor

Deze motor verbruikt slechts 2,9 liter per 100 km en heeft een zeer lage CO2 uitstoot waardoor deze geklasseerd wordt als minst vervuilend voertuig op de markt (categorie A). De viertakt diesel motorisatie van 440 cm3 biedt prestaties zonder vergelijk voor brommobielen (4KW bij 3400 tr/min) en een soepele acceleratie en deceleratie pour een perfect comfort.
De DCI TRONIC met 2 jaar garantie bij onbeperkte kilometers*.

* Volgens algemene garantie voorwaarden

/