stuur Stuurbekrachtiging

airco Met airconditioning

motor Zuinige DCI motor

rijbewijs Zonder autorijbewijs

Lease uw brommobiel

Blijf mobiel met een 45 km auto

Een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand? Lease uw brommobiel! Op deze manier heeft u nergens meer omkijken naar en hoeft u alleen nog maar te tanken. Vooraf weet u precies waar u aan toe bent en komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Het leasebedrag per maand is inclusief onderhoud, verzekering, reparaties en de brommobiel zelf. Ideaal dus!

Meer informatie

Voordelen brommobiel leasen

In het maandbedrag zijn inbegrepen de kosten voor afschrijving, rente, onderhoud, reparatie, vervanging van banden, allrisk verzekering, schadeverzekering inzittende en gebruik van pechhulp in Nederland. Kiest u ervoor uw brommobiel te leasen dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen
  • Het maandbedrag is ook inclusief allrisk verzekering
  • Uw leverende dealer blijft uw contactpersoon
  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!
  • Uw huidige brommobiel/auto kunt u inruilen.

Microcar M.Go Plus

De uitgebreide uitrusting omvat o.a. parkeersensoren, achterruitenwisser, extra getint glas, lichtmetalen velgen, radio/cd speler met 2 speakers en een luxe chrome pakket. Voor wie veel luxe wenst is deze brommobiel de beste keus. Het gevoel van luxe wordt versterkt door de standaard DCI motor. Dit is de fijnste, stilste motor die voor een brommobiel beschikbaar is. Zo wordt brommobiel rijden wel heel comfortabel. Er is ook een M.Go Plus Sun leverbaar met standaard airconditioning voor een aktie prijs. Als autorijden om gezondheidsredenen en andere redenen niet meer kan, dan is een Mircocar de oplossing. Met een brommobiel blijft u verantwoord mobiel.

Tot slot kan het rijden van een Microcar je meer mobiliteit geven ofwel ervoor zorgen dat jij je mobiliteit behoudt. Je hebt waarschijnlijk jarenlang al auto gereden en het kan zijn dat dit lastiger is geworden, veelal om gezondheidsredenen. Dan kan een brommobiel je veel uitkomsten bieden en een mooie manier zijn om toch nog mobiel te blijven en gemakkelijk in de buurt zelfstandig overal heen te rijden.

Ligier JS50C Elegance

Dit model kan met twee motoruitvoeringen geleverd worden (Progress motor of DCI motor) en is voorzien van alle moderne gemakken. De JS50 is een must have voor jong en oud. Van binnen is deze brommobiel degelijk afgewerkt. De Ligier JS50 is een zeer sportief uitgevoerd model met een kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie. Ook zeer geschikt als tweede auto in het gezin voor het doen van boodschappen en alle andere ritten.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Private lease, hoe werkt dat?

Zoals gezegd betaalt u per maand een vast bedrag voor uw brommobiel. Alle kosten zitten hierin. U sluit een contract af voor 24, 36 of 48 maanden. Hierin wordt ook een vastgesteld jaarkilometrage opgenomen van minimaal 5.000 km. Voor het onderhoud kunt u terecht bij de dealer bij u in de buurt. Heeft u schade? De dealer zorgt ervoor dat uw brommobiel weer in originele staat verkeerd. Aan het einde van de contractperiode is het mogelijk om de brommobiel over te nemen. Dit is een optie, u bent niet verplicht de auto over te nemen.

Toetsing lease vooraf

Om een brommobiel te leasen vragen wij om een recente kopie van uw salarisstrook, bankafschrift, geldige identiteitskaart of paspoort en geldig rijbewijs. Samen met u schatten we vervolgens het financiële risico in. U hoeft geen borg te betalen, wij hanteren een standaard aanbetaling van minimaal € 1.000,00 en maximaal € 3.000,00. Deze aanbetaling is onderdeel van het leasecontract. Een hogere aanbetaling verlaagt het maandbedrag.

Meer weten over het leasen van een brommobiel?

Bij ons leaset u een brommobiel in de vorm van operationele lease voor particulieren. Dit doet u via Lease je brommobiel. Deze partij is in dienst van Ligier Group. Heeft u een vraag over het leasen van een brommobiel? Uw dealer bij u in de buurt informeert u er graag over. Vul het contactformulier op onze website en er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/