stuur Stuurbekrachtiging

airco Met airconditioning

motor Zuinige DCI motor

rijbewijs Zonder autorijbewijs

Binnenkort al rondrijden in de nieuwste Ligier of Microcar?

Dat kan. Ben jij nog geen 18, maar wil je al wel graag autorijden? Wist je dat je zonder autorijbewijs al wel in een brommobiel mag rijden? Vanaf 16 jaar mag jij, als jij een bromfietsrijbewijs hebt, dus ook rijden in de nieuwste Ligier JS50 Ultimate! Dat betekent dat je makkelijker naar vrienden kunt, sneller in de stad of op school bent en ook als het regent gewoon droog en warm aankomt waar je wilt zijn. Dit is wat jij wilt!

Meer informatie

Waarom een Ligier rijden?

Als je nog geen autorijbewijs hebt maar al wel een bromfietsrijbewijs wil je vast met iets leukers rijden dan een fiets of een scooter, dan is een mooie sportieve Ligier de beste keus. Hierbij een aantal redenen waarom je voor een Ligier JS50 Ultimate of één van onze andere populaire modellen zou kunnen kiezen:

  • 2 jaar leasen en daarna overstappen naar een auto? Geen probleem!
  • De meeste modellen beschikken over bluetooth en multimedia;
  • Pioneer geluidssysteem van 420 Watt;
  • Sportieve 16 inch velgen;
  • Ziet er uit als een auto;

JS 50 Ultimate

Het ultieme sport gevoel

Kenmerkend van deze brommobiel is het zeer sportieve uiterlijk. De JS50 Ultimate beschikt over een Pioneer multimediasysteem met maar liefst 420W speakers en speciale 16 inch lichtmetalen velgen. Deze brommobiel is leverbaar in 5 kleuren. Zo wordt brommobiel rijden wel heel sportief. Als optie kun je kiezen voor de stillere DCI motor en rijdt je nog luxer en sportiever, zelfs een airco is mogelijk. De DCI motor zorgt ervoor dat de airco optimaal werkt. Zo ervaar je de rust van de DCI motor tegelijk met het comfort van de goedwerkende airco. Er gaat niets boven een ultimate.

JS50 Elegance

Met de Elegance kies je voor luxe, o.a. multimedia systeem met bluetooth en achteruitrijcamera. Daarnaast parkeersensoren achter, chroom afwerking buiten- en binnenzijde en luxe 15 inch lichtmetalen velgen.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Ligier Group Benelux

Wij zijn al 33 jaar de officiële importeur van Ligier en Microcar brommobielen in Nederland, daarnaast voor België en Luxemburg. Mobiliteit zonder autorijbewijs (met AM rijbewijs), daarin zijn wij gespecialiseerd. Wij hebben alles wat je zoekt. Voor iedereen vanaf 16 jaar hebben wij een oplossing. Gaat je voorkeur uit naar comfortabel, sportief of de nieuwste techniek? Je vindt het bij ons. Bekijk het aanbod en ontdek de mogelijkheden van de brommobielen van Ligier en Microcar.

Brommobiel als tweede auto zonder hoge vaste lasten?

Soms zou het zo makkelijk zijn, een tweede auto voor de deur. Droom jij hier eigenlijk ook van, maar lijkt een tweede grote auto erbij nemen zo overdreven? Ga dan voor de middenweg en kies voor een brommobiel van Ligier of Microcar en maak kennis met de nieuwste modellen. Deze brommobielen hebben een sportief en klassiek karakter waardoor ze niet onderdoen voor bijvoorbeeld een Fiat 500. Het grote verschil? In een Ligier of Microcar brommobiel mag je al wel rijden zonder rijbewijs B. Ideaal voor (eventueel) meerdere gezinsleden dus, want al vanaf 16 jaar mag je in een brommobiel rijden mits je in het bezit bent van een bromfietsrijbewijs. Belangrijk voordeel is dat u geen houderschapsbelasting betaalt.

Waarom een brommobiel rijden?

Ben jij benieuwd naar de moderne brommobielen? Hieronder een aantal van de vele voordelen van de Ligier en Microcar modellen die wij jou kunnen bieden:

Meer informatie

Micocar M.Go Plus

De uitgebreide uitrusting omvat o.a. parkeersensoren, achterruitenwisser, extra getint glas, lichtmetalen velgen, radio/cd speler met 2 speakers en een luxe chrome pakket. Voor wie veel luxe wenst is deze brommobiel de beste keus. Het gevoel van luxe wordt versterkt door de standaard DCI motor. Dit is de fijnste, stilste motor die voor een brommobiel beschikbaar is. Zo wordt brommobiel rijden wel heel comfortabel. Er is ook een M.Go Plus Sun leverbaar met standaard airconditioning voor een aktie prijs.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Minder ruimte? Dat valt erg mee!

Maar een brommobiel is toch veel kleiner denk je wellicht? Nou, dat valt erg mee! De brommobielen van de Ligier Group hebben nog steeds twee zitplaatsen (wat meestal voldoende is) en door de ontbrekende achterbank is er genoeg ruimte voor bagage, boodschappen of wat je ook maar wilt vervoeren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Microcar M.Go Premium Sun, de Ligier JS50 Ultimte en andere modellen op onze website kun je altijd een brochure aanvragen of direct een afspraak maken voor een proefrit. Tijdens de testproefrit mag je uiteraard al je vragen stellen. Vind in ons dealernetwerk snel een dealer van Microcar en Ligier  bij jou in de buurt! Je kunt ook online contact met ons opnemen via het contactformulier.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/