Brommobiel voor senioren

Blijf mobiel met een 45 km auto

Heb jij jarenlang auto gereden, maar is dit door omstandigheden helaas niet meer mogelijk? Als je toch mobiel wilt blijven, ook zonder nog in het bezit te zijn van een geldig autorijbewijs, dan hoef je het autorijden gelukkig nog niet op te geven. Voor iedereen die graag de ritjes naar de supermarkt, vrienden en familie wil blijven doen, is er de Microcar M.G04 Premium Sun. Een fijne microauto die voorzien is van alle gemakken om veilig te kunnen blijven autorijden. Ligier Group introduceert je graag aan deze en andere kwalitatief hoogwaardige microauto’s van de merken Ligier en Microcar.

Meer informatie

Waarom een brommobiel rijden?

Als je nog geen autorijbewijs hebt en je wilt al wel snel overal kunnen komen met iets vlotters dan je fiets of de brommer, dan is een mooie Ligier uitzoeken zeker de overweging waard. Hierbij enkele redenen waarom je voor een Ligier JS50L Ultimate of één van onze andere populaire modellen zou kunnen kiezen:

  • Easy-park assist: automatisch inparkeersysteem;
  • Achteruitrijcamera;
  • Airco systeem;
  • De motor beschikt over een slot, maar is totaal niet langzaam (elektronisch geregeld);
  • Dit zijn geen typische 45 km auto’s, maar meer volwaardige wagens;
  • Je kunt makkelijk in- en uitstappen;

Microcar M.Go Premium

Dit model is uitgerust met de performante DCI motor en heeft standaard een airco ingebouwd. De Microcar M.Go Premium Sun is voorzien van easy-park, zodat je altijd zonder al te veel schokken kunt parkeren wanneer je rustig rijdt. Daarnaast beschikt deze wagen over achteruitrij camera’s en door een lichte verhoging kun je makkelijk in de auto stappen. Voor alles wat deze microauto te bieden heeft, heeft dit model een heel sterke prijszetting. Deze Microcar is zeer geschikt voor senioren die door omstandigheden niet meer in een gewone auto kunnen of willen rijden, maar wel mobiel willen blijven.

Tot slot kan het rijden van een Microcar je meer mobiliteit geven ofwel ervoor zorgen dat jij je mobiliteit behoudt. Je hebt waarschijnlijk jarenlang al auto gereden en het kan zijn dat dit lastiger is geworden, veelal om gezondheidsredenen. Dan kan een brommobiel je veel uitkomsten bieden en een mooie manier zijn om toch nog mobiel te blijven en gemakkelijk in de buurt zelfstandig overal heen te rijden.

Ligier JS50C Elegance

Op deze website vind je alle nieuwe modellen van het brommobiel merk Ligier, één van de bekendste merken 45 km auto’s in de Benelux. De Ligier JS50 is een zeer sportief uitgevoerd model met een kwalitatief hoge geluidsinstallatie. Ook zeer geschikt als tweede wagen voor de ritjes naar de supermarkt en andere lokale uitstapjes.

Brochure bekijken
Bekijk uitrusting

Een betrouwbare dealer: Ligier Group

Al sinds 1980 zijn wij Ligier importeur. Waarom je voor onze dealers kiest? Ons dealernetwerk zit beter in elkaar dankzij ons lange verleden als Ligier dealer en daardoor kunnen wij met betere deals werken. Wij begrijpen ook dat jij uiteindelijk gewoon de beste deal wilt scoren. Gelukkig voor jou leveren wij daarnaast ook gewoon een topservice en eerlijke adviezen, omdat dat onze manier van werken is.

Zowel in Nederland als in België en Luxemburg zijn wij al jarenlang een betrouwbare Ligier dealer. Sinds 1986 zijn wij importeur van Ligier België/Luxemburg en sinds 1995 ook importeur van Nederland.

Minder ruimte? Dat valt reuze mee!

Maar een brommobiel is toch veel kleiner denk je wellicht? Nou, dat valt reuze mee! De brommobiels van de Ligier Group hebben nog steeds twee zitplaatsen (wat meestal voldoende is) en door de ontbrekende achterbank is er genoeg ruimte voor bagage, boodschappen of wat je ook maar wilt vervoeren.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Microcar M.Go4 Premium Sun en andere modellen op onze website kun je altijd een brochure aanvragen of direct een afspraak maken voor een testrit. Tijdens de testrit mag je uiteraard al je vragen stellen. Vind in ons dealernetwerk snel een dealer van Microcar (en Ligier) bij jou in de buurt! Je kunt ook online contact met ons opnemen via het contactformulier.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/