stuur Stuurbekrachtiging

airco Met airconditioning

motor Zuinige DCI motor

rijbewijs Zonder autorijbewijs

Brommobiel kopen? Dat doet u bij Ligier

Koop nu een luxe Ligier!

Een brommobiel kopen doet u natuurlijk niet zomaar. U wilt er zeker van zijn dat u een brommobiel koopt die aansluit op al uw wensen. Vindt u het belangrijk dat de instap prettig is? Of let u vooral op het overzicht dat u heeft vanuit de auto? Het zijn allemaal zaken die persoonlijk erg van belang kunnen zijn. Welke brommobiel het beste bij u past? Een van onze dealer bij u in de buurt adviseert u er graag over.

Stel uw brommobiel naar wens samen

De brommobielen van Ligier sluiten aan op de wensen van jong en oud. Van praktisch tot innovatief en sportief, bij ons vindt u het allemaal. Kiest u voor een model met royale bagageruimte of speelt het motorgeluid een belangrijke rol voor u? Bij Ligier kunt u uw brommobiel naar wens samenstellen door er opties aan toe te voegen. Een brommobiel op maat dus. Om zelf te ervaren wat een brommobiel voor u kan betekenen kunt u het beste een proefrit maken bij een van onze dealers. En het beste nieuws: brommobielen zijn geschikt voor iedereen. Wordt uw rijbewijs bijvoorbeeld niet meer verlengd en wilt u wel mobiel blijven? Een 45 km auto is dan een perfect oplossing. Ook voor jongeren vanaf 16 jaar die wel beschikken over een AM-rijbewijs maar nog niet over een B-rijbewijs mogen in een microcar rondrijden. Kom gerust eens langs bij een dealer bij u in de buurt.

Ligier JS50C

Bent u op zoek naar een comfortabele, eigentijdse en sportieve brommobiel? Maak kennis met de Ligier JS50 en JS50L. Deze brommobiel is het beste bewijs hoe mooi en comfortabel een brommobiel kan zijn. De JS50 en JS50L blinken uit in rijcomfort, luxe en hoogwaardige afwerking. De nieuwste DCI motor zorgt voor veel meer rust en comfort tijdens het rijden. Deze motor maakt als enige gebruik van een inspuitcomputer en heeft energielabel A.

De ingenieurs van Ligier hebben jarenlange ervaring opgedaan in de formule 1 racewereld. Vanuit deze ervaring zijn de brommobielen van Ligier ontwikkeld. Dit merkt u in het sportieve weggedrag en de uitstekende wegligging.

Bekijk brommobiel!

Microcar M.Go

De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal.
Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling.
Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen zit u comfortabel en geniet u ten volle.

In de Microcar M.Go krijgt u heel veel hoofd- en been ruimte. Hiermee stapt u makkelijk in en uit. De hoge zit zorgt ook voor een goed zicht rondom.
De Microcar M.Go heeft de grootste laadruimte in zijn klasse met een zeer lage laadvloer zonder tildrempel. Uw boodschappen, rollator of zelfs rolstoel gaan makkelijk mee.
Met de vernieuwingen in het interieur is ook de ruimte toegenomen. Hierdoor kunnen ook lange mensen heel goed zitten in de Microcar M.Go.
Voor maximaal rijcomfort kunt u de stille DCI motor bestellen, de beste motor die voor brommobielen beschikbaar is.

Tot slot kan het rijden van een Microcar je meer mobiliteit geven ofwel ervoor zorgen dat jij je mobiliteit behoudt. Je hebt waarschijnlijk jarenlang al auto gereden en het kan zijn dat dit lastiger is geworden, veelal om gezondheidsredenen. Dan kan een brommobiel je veel uitkomsten bieden en een mooie manier zijn om toch nog mobiel te blijven en gemakkelijk in de buurt zelfstandig overal heen te rijden.

Ligier Group Benelux

Al vele jaren is het importeren van brommobielen en microcars onze passie. Waarom u voor Ligier kiest? Dankzij onze ervaring en kennis beschikken wij over een sterk dealernetwerk die u verzekeren van topservice en eerlijke adviezen, dat is onze manier van werken. Zowel in Nederland als in België en Luxemburg zijn wij al jarenlang een betrouwbare Ligier dealer.

Een testrit maken?

Op onze website vindt u alle modellen van het merk Ligier. Dit is één van de bekendste merken 45 km auto’s in de Benelux. Wilt u meer weten over ons de nieuwste Ligier JS50L Ultimate of andere Ligier modellen? Zoek dan snel online naar een dealer bij u in de buurt via ons dealernetwerk. Neem gerust contact op met ons of een betreffende dealer om een brochure met meer informatie of een testrit aan te vragen. Bij vragen mag u uiteraard ook ons contactformulier invullen, wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de Microcar M.Go4 Premium Sun en andere modellen op onze website kun je altijd een brochure aanvragen of direct een afspraak maken voor een testrit. Tijdens de testrit mag je uiteraard al je vragen stellen. Vind in ons dealernetwerk snel een dealer van Microcar (en Ligier) bij jou in de buurt! Je kunt ook online contact met ons opnemen via het contactformulier.

Meer informatie

Zoek een dealer bij u in de buurt!

/