Stuurbekrachtiging

Met airconditioning

Zuinige DCI motor

Zonder autorijbewijs

Brommobiel kopen voor senioren

De brommobielen van Ligier sluiten aan op de wensen van jong en oud. Van praktisch tot innovatief en sportief, bij ons vindt u het allemaal. Kiest u voor een model met royale bagageruimte of speelt het motorgeluid een belangrijke rol voor u? Bij Ligier kunt u uw brommobiel naar wens samenstellen door er opties aan toe te voegen. Een brommobiel op maat dus. Om zelf te ervaren wat een brommobiel voor u kan betekenen kunt u het beste een proefrit maken bij een van onze dealers.

En het beste nieuws: brommobielen zijn geschikt voor iedereen. Wordt uw rijbewijs bijvoorbeeld niet meer verlengd als senior en wilt u wel mobiel blijven? Een 45 km auto is dan een perfect oplossing. Ook voor jongeren vanaf 16 jaar die wel beschikken over een AM-rijbewijs maar nog niet over een B-rijbewijs mogen in een microcar rondrijden. Kom gerust eens langs bij een dealer bij u in de buurt.

Stel uw brommobiel naar wens samen

 • Ruim aanbod aan nieuwe brommobielen
 • Vele jaren ervaring in het vak
 • Gespecialiseerd in mobiliteit zonder autorijbewijs
 • Uitgebreid dealernetwerk in heel Nederland en de rest van de Benelux
 • U heeft ook de mogelijkheid om te leasen
 • Gratis proefrit bij één van de vele dealers

Bekijk ons aanbod aan Microcar brommobielen en kies de uitvoering en het model dat bij u past. Of vraag gerust een geheel vrijblijvende proefrit aan bij één van onze dealers.

Ligier Group

Al vele jaren is het importeren van brommobielen en microcars onze passie. Waarom u voor Ligier kiest? Dankzij onze ervaring en kennis beschikken wij over een sterk dealernetwerk die u verzekeren van topservice en eerlijke adviezen, dat is onze manier van werken. Zowel in Nederland als in België en Luxemburg zijn wij al jarenlang een betrouwbare Ligier dealer.

Geen autorijbewijs en geen wegenbelasting

Wanneer u ervoor kiest om een brommobiel te kopen, geniet u van vele voordelen. Waaronder omtrent de wegenbelasting en APK-keuring:

 • U heeft alleen het AM-rijbewijs nodig
 • U betaalt geen wegenbelasting
 • U hoeft de nieuwe brommobiel niet APK te laten keuren
 • Automatische transmissie
 • Doordat hij weinig brandstof verbruikt is de brommobiel zeer zuinig en milieubesparend
Brochure bekijken

Al vanaf €10.990-, | of vanaf €299-, per maand

U kunt u al een Microcar kopen vanaf een prijs van €10.990. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor lease. Zodoende rijdt u al in een luxe 45 km auto voor een bedrag van €299-, per maand.

Indien u kiest voor lease hoeft u nergens meer aan te denken. U hoeft alleen nog maar te tanken.

Ligier JS50C

Bent u op zoek naar een comfortabele, eigentijdse en sportieve brommobiel? Maak kennis met de Ligier JS50 en JS50L. Deze brommobiel is het beste bewijs hoe mooi en comfortabel een brommobiel kan zijn. De JS50 en JS50L blinken uit in rijcomfort, luxe en hoogwaardige afwerking. De nieuwste DCI motor zorgt voor veel meer rust en comfort tijdens het rijden. Deze motor maakt als enige gebruik van een inspuitcomputer en heeft energielabel A.

De ingenieurs van Ligier hebben jarenlange ervaring opgedaan in de formule 1 racewereld. Vanuit deze ervaring zijn de brommobielen van Ligier ontwikkeld. Dit merkt u in het sportieve weggedrag en de uitstekende wegligging.

Bekijk brommobiel!

Microcar M.Go

De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal.
Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling.
Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen zit u comfortabel en geniet u ten volle.

In de Microcar M.Go krijgt u heel veel hoofd- en been ruimte. Hiermee stapt u makkelijk in en uit. De hoge zit zorgt ook voor een goed zicht rondom.
De Microcar M.Go heeft de grootste laadruimte in zijn klasse met een zeer lage laadvloer zonder tildrempel. Uw boodschappen, rollator of zelfs rolstoel gaan makkelijk mee.
Met de vernieuwingen in het interieur is ook de ruimte toegenomen. Hierdoor kunnen ook lange mensen heel goed zitten in de Microcar M.Go.
Voor maximaal rijcomfort kunt u de stille DCI motor bestellen, de beste motor die voor brommobielen beschikbaar is.

Tot slot kan het rijden van een Microcar je meer mobiliteit geven ofwel ervoor zorgen dat jij je mobiliteit behoudt. Je hebt waarschijnlijk jarenlang al auto gereden en het kan zijn dat dit lastiger is geworden, veelal om gezondheidsredenen. Dan kan een brommobiel je veel uitkomsten bieden en een mooie manier zijn om toch nog mobiel te blijven en gemakkelijk in de buurt zelfstandig overal heen te rijden.

/