stuur Stuurbekrachtiging

airco Met airconditioning

motor Zuinige DCI motor

rijbewijs Zonder autorijbewijs

45 km auto leasen bij Ligier Group

Blijf mobiel met een 45 km auto

Een 45 km auto leasen van Ligier of Microcar zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan. Deze optie is voor vele mensen een uitkomst. Bijvoorbeeld voor jongeren die nog geen auto mogen rijden, maar wel mobiel willen zijn. Ideale tussenstap dus! Maar ook voor ouderen die graag zo lang mogelijk mobiel willen blijven en de aanschaf te duur vinden.

Bij ons kunt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe brommobiel leasen. Zonder verrassingen!

Nieuwe 45 km auto leasen | onbezorgd mobiel zijn

 • Uniek alles-in-1concept
 • Onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand
 • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen
 • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk Verzekering (UNIEK!)
 • Uw leverende dealer blijft uw contactpersoon
 • Geen verrassingen achteraf. U hoeft alleen nog maar te tanken en u bent klaar om te gaan.

Bekijk onze modellen. Wilt u meer weten over private lease van een brommobiel? Neem gerust contact
met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Uniek alles-in-1 concept

Wij bieden u een uniek alles-in-1-concept. U kunt een 45 km auto leasen vergelijken met een abonnement dat u afsluit. Niets meer en niets minder. U heeft namelijk geen last van bijkomende kosten. Het werkt als volgt. U stelt een brommobiel samen en sluit vervolgens een contract af.

Daarna kiest u de leaseperiode en maakt u een inschatting van het kilometers dat u per jaar zult rijden. Vervolgens hoeft u alleen de brandstof van de brommobiel nog te betalen. De rest nemen wij voor onze rekening.

“U kunt al een brommobiel leasen voor een bedrag van €299-, per maand”

Vast bedrag per maand | lease al vanaf €299-,

  U kunt een 45 km auto leasen voor een vast bedrag per maand. Hierdoor houdt u de kosten in de hand. U hoeft immers niet de gehele aanschafprijs in één keer te betalen. Dit maandbedrag is inclusief:

  • Totale onderhoud. Daar heeft u geen omkijken meer naar. Hiervoor kunt u namelijk terecht bij uw eigen dealer.
  • All-risk verzekering. Een all-risk verzekering is bij het maandbedrag inbegrepen.
  • Kosteloze reparaties. Heeft u schade? Of gaat de 45km auto onverhoopt kapot? Geen probleem. Uw vaste dealer repareert hem voor u.

Één vast contactpersoon

Bij ons bedrijf zijn de lijnen kort. Onze medewerkers van Ligier Group blijven immers uw contactpersoon. Zodoende zijn wij in alle gevallen uw vaste aanspreekpunt. Onder andere in het geval van onderhoud of wanneer een reparatie nodig is. We staan te allen tijde voor u klaar met de beste service.

Geen wegenbelasting en zeer zuinig

Wist u dat u geen wegenbelasting hoeft te betalen voor een 45 km wagen? Dat scheelt u veel geld. Daarnaast is hij ook nog een stuk zuiniger dan een normale auto. Hij is immers een stukje kleiner en lichter. En dat terwijl een brommobiel vandaag de dag steeds meer op een gewone auto lijkt.

Eerst een proefrit maken?

Wilt u eerst eens kennis maken met een 45 km auto van Ligier en Microcar? Dat kan natuurlijk! Vraag gerust een proefrit aan bij één van onze dealers. Of neem contact op. Zodoende kunt u het comfort en de gemakken van deze brommobielen van Ligier en Microcar zelf ook ervaren. Vervolgens kiest u welke 45 km auto u wilt leasen.

“Wij hebben voor iedereen vanaf 16 jaar een oplossing”

Lease een 45 km auto bij Ligier Group

Wilt u een 45 km auto leasen of elektrische brommobiel leasen? Bekijk de modellen die we aanbieden en maak de keuze die het best bij u past. Wanneer u liever eerst een proefrit maakt kan dat natuurlijk ook. Vraag gerust een proefrit aan of neem contact met ons op.

Indien u vragen over lease heeft kunt u gerust gebruik maken van onze service. Vul het contactformulier op de website in. Dan komen wij zo snel mogelijk weer bij u terug.

Zoek een dealer bij u in de buurt!

Ligier JS50C

Bent u op zoek naar een comfortabele, eigentijdse en sportieve brommobiel? Maak kennis met de Ligier JS50 en JS50L. Deze brommobiel is het beste bewijs hoe mooi en comfortabel een brommobiel kan zijn. De JS50 en JS50L blinken uit in rijcomfort, luxe en hoogwaardige afwerking. De nieuwste DCI motor zorgt voor veel meer rust en comfort tijdens het rijden. Deze motor maakt als enige gebruik van een inspuitcomputer en heeft energielabel A.

De ingenieurs van Ligier hebben jarenlange ervaring opgedaan in de formule 1 racewereld. Vanuit deze ervaring zijn de brommobielen van Ligier ontwikkeld. Dit merkt u in het sportieve weggedrag en de uitstekende wegligging.

Bekijk brommobiel!

Microcar M.Go

De binnenruimte voor bestuurder en passagier is royaal.
Het nieuwe dashbord met vele opbergvakken, verleent de M.Go een superieure uitstraling.
Dankzij de breedte, hoogte en lengte voor de benen zit u comfortabel en geniet u ten volle.

In de Microcar M.Go krijgt u heel veel hoofd- en been ruimte. Hiermee stapt u makkelijk in en uit. De hoge zit zorgt ook voor een goed zicht rondom.
De Microcar M.Go heeft de grootste laadruimte in zijn klasse met een zeer lage laadvloer zonder tildrempel. Uw boodschappen, rollator of zelfs rolstoel gaan makkelijk mee.
Met de vernieuwingen in het interieur is ook de ruimte toegenomen. Hierdoor kunnen ook lange mensen heel goed zitten in de Microcar M.Go.
Voor maximaal rijcomfort kunt u de stille DCI motor bestellen, de beste motor die voor brommobielen beschikbaar is.

Tot slot kan het rijden van een Microcar je meer mobiliteit geven ofwel ervoor zorgen dat jij je mobiliteit behoudt. Je hebt waarschijnlijk jarenlang al auto gereden en het kan zijn dat dit lastiger is geworden, veelal om gezondheidsredenen. Dan kan een brommobiel je veel uitkomsten bieden en een mooie manier zijn om toch nog mobiel te blijven en gemakkelijk in de buurt zelfstandig overal heen te rijden.

/